BEJSJÖ FOTO

BEJSJÖ FOTO

BEJSJÖ FOTO

BEJSJÖ FOTO

Välkommen till din fotograf i Stockholm - BEJSJÖ FOTO

Ingen barnfotografering är den andra lik och alla uppdrag sporrar och skänker oss stor glädje, det är underbart att lyckas fånga det där lilla leendet, syskonen som ömt kramas eller familjen som med den där äkta glädjen busar med varandra.

Sedan 1993 har din fotograf i Stockholm - BEJSJÖ FOTO - fotograferat barn, familjer, studenter, reklam och mycket mer. Vi brinner för vårt kall och ger oss inte förrän du är helt nöjd. Vi fotograferar i studio, ute i vår park eller på annan plats som är speciell för dig. För oss hos BEJSJÖ FOTO är slutresultatet och nöjda kunder av högsta vikt. Vi kontaktar dig innan fotograferingen och gemensamt går vi igenom dina önskemål och kommer vid behov med råd och tips så att dina fotografier blir till största belåtenhet. Efter fotograferingen bjuder vi in till en bildvisning där vi går igenom alla fotografier och väljer ut de bästa för förstoringar, album eller inramningar.

Oavsett om du går i väntans tider, behöver en porträttfotograf till lanseringen av din nya bok eller söker en present till en jubilar är vi det rätta valet, med hög kompetens och lång erfarenhet hjälper och lotsar vi dig rätt.

Mvh P.O Bejsjö

Fakta om BEJSJÖ FOTO

Portfolio: portfolio

Gatuadress: Thor Modéens plats 8 (Filmstaden * Näckrosen)

Postnummer: 169 40

Ort: Solna

BEJSJÖ FOTO är barnfotograf, bröllopsfotograf, gruppfotograf, porträttfotograf, reklamfotograf, produktfotograf, företagsfotograf, familjefotograf, eventfotograf, gravidfotograf

Skicka en förfrågan till BEJSJÖ FOTO